Tovido 2 – Spoordonkse Girls 2

28-09-2014

Op de laatste zondag van september, tijdens Oirschot kermis speelden de dames van het tweede tegen Tovido uit Esch. Ietwat gehavend, door het ontbreken van enkele speelsters, vertrokken de girls richting Esch. Gelukkig wilden Lisanne en Miranda de dames versterken.

De dames begonnen heel gemotiveerd aan de wedstrijd en kwamen al heel snel op 0-1 door een prachtig afstandsschot van Jolien. Dat beloofde een mooie wedstrijd te worden. Helaas was de vreugde van korte duur en kwam Tovido op gelijke hoogte. Maar niet voor lang, de scoringsmachine van de Girls kwam spoedig op gang. In 20 minuten liepen zij uit naar een 1-9 voorsprong. Gezien de tijd zou dat een monsterscore kunnen worden. Helaas werd er in de eerste helft niet meer gescoord en gingen de dames dus met 1-9 rusten.

NA rust begonnen zij dan ook weer heel gemotiveerd aan de wedstrijd en werd het al snel 1-10. Toch liet Tovido zich niet uit het veld slaan en probeerde zich terug te knokken in de wedstrijd. Ze werkten er hard voor en kregen ook kansen, maar helaas voor hen en gelukkig voor de girls scoorden zij in de tweede helft maar 4 keer. Ook de Girls kregen nog enkele kansen en scoorden ook 4 keer. En werd de eindstand bepaald op 5-14.

De dames die mee gingen om het tweede te versterken, vielen beiden zeer goed in en bekroonden hun invalsbeurt met een prachtig doelpunt.Op naar nog 2 punten en het kampioenschap is binnen.

Doelpunten: Jolien (3x), Myrthe (3x), Irma (2x), Fleur van Breugel (2x), Lenne (2x), Miranda (1x) en Lisanne (1x)

Reacties

geplaatste reacties op bovenstaand bericht